Смачно. Просто. По-домашньому.
Пропонуємо нову хлібопіч SD-YR2550. Експериментуйте з борошном та добавками, дивуйте близьких кексами, джемами та багатьом іншим. Безліч програм та наявність диспенсерів дозволяють перетворити випічку на захоплююче та креативне заняття.
На будь-який смак
З хлібопіччю Panasonic YR2550 у вас з'явиться незамінний помічник на кухні, розроблений з урахуванням більш ніж 34-річного досвіду та передових технологій. Два температурні датчики разом з великим набором точно налаштованих функцій дозволяють отримати бажаний хліб найкращої якості.
Точний контроль температури - бездоганний результат
Найкраща якість хліба досягається завдяки правильній температурі. Саме тому в хлібопечі YR2550 використовуються два вбудовані датчики для визначення внутрішньої та зовнішньої температури, що дозволяє оптимізувати програми на кожному етапі. Незалежно від кліматичних умов ви завжди отримуватимете чудовий результат.
Технологія замісу тіста як у професійній пекарні
З хлібопічкою YR2550 ви насолоджуватиметеся свіжим і хрустким хлібом як з пекарні кожен день. Секрет полягає в інноваційній технології Panasonic, яка відтворює техніку замісу тіста, що використовується у професійних пекарнях. Унікальна лопатка для замішування взаємодіє з ребрами у формі для випічки, що розташовані особливим чином, що забезпечує приготування смачного хліба з ідеальною текстурою.
Творчий підхід до випікання за допомогою ручного керування
Спеціальні налаштування, які встановлюються вручну для приготування хліба, кексу, замісу різного виду тіста, допоможуть вам проявити творчий підхід без замішування вручну. Встановлюйте час замісу, підйому та випічки, необхідний для ваших власних рецептів, та насолоджуйтесь чудовими результатами.
Ще більш різноманітна випічка
Урізноманітнюйте ваше меню бездрожжовим хлібом - поєднуйте різні види борошна, використовуйте кефір, йогурт або закваску. Текстура такого хліба може бути більш щільною та розсипчастою, але смак не залишить байдужим нікого із членів вашої родини.
4 програми для приготування без глютену
Хлібопіч YR2550 ідеально підходить для людей, які страждають на целіакію або бажають скоротити кількість глютену в раціоні. Програми для приготування хліба без глютена, кексів, тіста для піци та пасти дозволяють виключити вживання алергенів та насолоджуватися смаком улюблених страв.
Повністю автоматичний процес приготування
Точніше дотримання процесу випікання хліба – смачніший кінцевий результат. Саме тому хлібопіч YR2550 оснащений диспенсерами для дріжджів та додаткових інгредієнтів. Автоматичне додавання інгредієнтів саме тоді, коли це необхідно відповідно до рецепту, забезпечує оптимальний результат із мінімальними зусиллями.
Хлібопіч все зробить за вас
З 30 автоматичних програм на вибір ви можете випікати практично будь-який вид хліба – дріжджовий, малодрожжевий, бездрожжевий, без глютену, хліб на заквасці. Замішувати різне тісто - для булочок, кексів, піци, пельменів, вареників та ін. Єдине обмеження – це ваша уява.
Правильний хліб у потрібний час
Прокидайтеся щоранку від аромату свіжоспеченого хліба. Просто засипте інгредієнти увечері, а потім встановіть таймер на ранок до 13 годин. Середній, великий або дуже великий вагою до 1,1 кг, з вибором кольору скоринки... свіжий хліб ніколи не був кращим.
Потужність
|
550 Вт |
Максимальна вага випічки
|
1100 г |
Вибір кольору скориночки
|
світла рум'яна темна |
Кількість програм
|
30 |
Програми
|
стандартна швидка з цільнозернового (непросіяного) борошна бездрожжева безглютенова французька житній хліб джем випікання тісто |
Збереження програми при перебое електроенергії
|
10 хвилин. |
Особливості
|
диспенсер збереження програми при перебої електроенергії таймер відстрочки старту |
Матеріал корпуса
|
пластик |
Вага
|
7.6 кг |
Штрихкод
|
5025232915460 |