Використовується при заточування ножів. Для кращого результату може змазуватися невеликому кількістю масла.Очень важливо при заточуванні тримати ніж під однаковим кутом (при 20 ° досягається найкращий результат) .Хороший Мусатов повинен бути магнетична, щоб притягати маленькі частинки металу від заточуваного ножа.Нож потрібно заточувати однакову кількість разів з кожної боку, прикладаючи однакове зусилля - спочатку сильніше, потім легче.Для отримання бездоганного результату можна процедуру заточування повторити з шматком шкіри.
Бренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.
Довжина клинка
|
203 мм |
Матеріал клинка
|
нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки
|
пластик |
Колір
|
White |