8 автоматичних програм, 6 ручних режимів для випікання хліба, пирогів, піци, печива, м'яса чи овочів без турбот.
Це найважливіший технологічний етап підготовки тіста безпосередньо до випікання. Тісто готується за оптимальної температури 38 °C.
Дозволяє правильно скоротити час, необхідний для приготування заморожених продуктів для улюблених страв.
Вибір режимів нагрівання: Верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, верхнє та нижнє нагрівання, верхнє та нижнє нагрівання з конвекцією, верхнє та нижнє нагрівання з грилем, верхнє та нижнє нагрівання з конвекцією та грилем. Незалежні налаштування верхніх та нижніх нагрівальних елементів дозволяють пекти при температурі від 38 °С до 230 °С. А також встановлювати час приготування до 120 хвилин.
Гаряче повітря циркулює всередині духовки, завдяки чому їжа готується швидко і рівномірно з усіх боків, поки не стане хрумкою.
Вертел призначений для обертання продуктів та їх рівномірного обсмажування з усіх боків. Він дозволяє легко приготувати шашлик, рибу або курку-гриль з невеликою кількістю олії або без неї.
Зручне сенсорне керування дозволяє почати приготування у вибраному режимі за кілька кліків. Дисплей з підсвічуванням показує вибрану автоматичну програму, поточну температуру і час, що залишився до приготування.
Штрихкод
|
5291485011529 |