Зручна ергономічна рукоять ножів серії PLENUS не ковзає навіть в мокрій руці.
Сталь, яка використовується для виробництва ножів Tramontina, піддається унікальним методом загартування в кілька етапів (термічна гарт, охолодження, промороження, нагрівання газом). В результаті вона набуває особливої пластичність, корозійну і жаростійкість, зберігаючи твердість близько 53 HRC за шкалою Роквелла. Тому ножі Tramontina вимагають не такої частої заточки в порівнянні з ножами інших виробників з аналогічною сталлю. Це пояснює більш довгий термін служби ножів Tramontina /
Тип
|
Кухонний ніж |
Призначення
|
для оброблення |
Матеріал леза
|
нержавіюча сталь |
Штрихкод
|
37891112226044 |